KONKURRANSEVILKÅR

1. Generelle konkurransevilkår

Vinn en oppfinnerdag i Freia-fabrikken for 2 personer. Du kan vinne ved å finne en nøkkel til fabrikken som er gjemt i Melkesjokolade 200g, Melkesjokolade med Kvikk Lunsj 200g, Firkløver 200g og Melkesjokolade med Daim 200g. Oppfinnerdagen vil arrangert høsten 2021.

Kampanjeperiode 1.januar-31.mai 2021. Aldersgrense for å delta er 18 år, aldersgrense for følge er 10 år med skriftelig tillatelse fra foresatte. Konkurransen arrangeres av Mondelez Norge. Nøkler funnet etter 15.juni 2021 kan ikke innløses.

1.1 Arrangør av konkurransen

Mondelez Norge AS (”Mondelez”)
Johan Throne Holsts plass 1
P.O. Box 6658 Rodeløkka
NO-0502 Oslo.

1.2 Konkurranseperiode

Konkurransen starter 01.01.2021 og avsluttes 31.05.2021. Nøkler funnet etter 15.juni 2021 kan ikke innløses. 

1.3 Hvem kan delta?   

Aldersgrense for å delta er 18 år, aldersgrense for følge er 10 år med skriftelig tillatelse fra foresatte.   Ved usikkerhet vil vi måtte sjekke legitimasjon ved oppmøte på oppfinnerdagen. Virksomheter kan ikke delta.

Ansatte i Mondelez, deres familiemedlemmer og personer som er faglig knyttet til administrasjonen av konkurransen er ikke kvalifisert.

2. Hvordan delta i konkurransen?

Det er til sammen 50 fabrikknøkler i konkurransen. Det er mulig å finne fabrikknøkler på følgende måte: Konkurransen er kjøpsbetinget. Kjøp ett eller flere av konkurranseproduktene i butikk og finn fabrikknøklene vi har gjemt i utvalgte Freia-sjokolader. Freia-sjokoladene som kan inneholde en fabrikknøkkel er Melkesjokolade 200g, Melkesjokolade med Kvikk Lunsj 200g, Firkløver 200g og Melkesjokolade med Daim 200g.

 2.1 Hvordan registrere nøkkelkoden?

Ved funn av en fabrikknøkkel må vinneren gå inn på freia.no/oppfinnerdag og registrere koden som står på fabrikknøkkelen. Koden må registreres innen 15.06.2021. Vinneren vil deretter bli kontaktet av Mondelez via telefon eller e-post hvor all nødvendig informasjon vil bli oppgitt. Hvis Mondelez ikke får tak i vinneren etter 3 forsøk eier Mondelez retten til å gå videre til neste vinner.

2.2 Viktig informasjon vedrørende konkurransen

3. Premie

3.1       Premien er en oppfinnerdag for 2 personer på Freia Sjokoladefabrikk i Oslo, til en verdi av 5 000 norske kroner per person. 

3.2       Premien er et dagsbesøk, hvor reisekostnaden for vinneren og følgepersonen dekkes av Mondelez med inntil NOK 6 000 til sammen. Mat- og lommepenger i forbindelse med reisen dekkes ikke.

3.3.      Eventuell gevinstskatt må dekkes av vinneren.

4. Behandling av personopplysninger 

4.1       Ved å delta i konkurransen blir deltakeren nødt til oppgi personlige opplysninger, som navn og kontaktinformasjon. Mondelez vil behandle personopplysninger for å oppfylle sine forpliktelser vedrørende konkurransen, blant annet for å kontakte deltakerne og dele ut premie. Vinnerne vil kunne annonseres på Facebook-sidene til Freia og freia.no, presentert med fornavn og eventuelt by. Mottakelse av premie forutsetter at vinneren samtykker til dette.

4.2       For å fullføre prisutdelingen, kan personopplysninger overføres til en tredjepart (Nova Vista er databehandler). Mondelez er i slike tilfeller databehandlingsansvarlig. I forbindelse med dette, kan personopplysninger bli overført til et land utenfor EØS. Personopplysningene vil kun benyttes i forbindelse med konkurransen og vil slettes når konkurransen er over.

4.3       Det er frivillig å delta i konkurransen, og dermed å oppgi personlig informasjon. Ved å delta i konkurransen aksepterer du konkurransevilkårene. Deltakeren må aktivt godkjenne at Mondelez behandler deltakerens personlige opplysninger gjennom å krysse av i boksen som kommer opp på nettsiden freia.no/oppfinnerdag når den unike koden tastes inn. Du samtykker samtidig til at Mondelez behandler og publiserer dine personlige data i henhold til de ovennevnte formål og i samsvar med våre retningslinjer. Klikk her for å lese retningslinjene for personvern. 

4.4       Personopplysninger vil bli håndtert i henhold til myndighetskrav. Ifølge loven har du alltid rett til å tilbakekalle ditt samtykke til behandling av dine personopplysninger. Tilbaketrekker du ditt samtykke før en vinner er kåret oppfyller du ikke lenger kravene til å delta i konkurransen og Mondelez vil ikke lenger behandle dine personopplysninger. Du har også en lovfestet rett til gratis, en gang per kalenderår, etter skriftlig signert søknad rettet til Mondelez, å motta informasjon om hvilke personopplysninger Mondelez har om deg og hvordan disse dataene behandles. Ifølge loven har du rett til å be om korrigering av din personlige informasjon som Mondelez behandler.

5. Annet

5.1 Mondelez forbeholder seg retten til å bruke oppføringene i andre sammenhenger som for eksempel markedsføring, uten rett til kompensasjon til deltakeren.

5.2 Hvis konkurransen ikke kan gjennomføres som planlagt på grunn av årsaker utenfor Mondelez rimelige kontroll forbeholder Mondelez seg retten til, når som helst og uten varsel, avbryte, avslutte, endre eller utsette hele eller deler av konkurransen. 

5.3 Konkurransen kan bli påvirket av påbudt og/eller anbefalt arbeid for å redusere spredningen av COVID-19. Derfor forbeholder Mondelez seg retten til å utsette/kansellere deler av eller hele kampanjen, erstatte eller avbryte en premie inkludert reiselaterte premier, dersom arrangøren anser det som nødvendig på grunn av reisebegrensninger pålagt av lokale myndigheter eller eventuelle COVID-19-relaterte krav.

Det kan kreves at vinnere blir testet for COVID-19 før de forlater bostedet eller før de starter en reise som en del av en pris de kan ha blitt tildelt. Vinnerne må overholde alle COVID-19 relaterte krav.

6. Kontaktinformasjon

6.1 Har du spørsmål om vilkårene eller konkurranse generelt, kan du kontakte oss på mail ved å klikke her eller via Mondelez forbrukerkontakt, tlf 21 53 08 57.